Over ons

Parketfabriek van Kesteren

Dat bij Parketfabriek van Kesteren de vijfde generatie van de familie aan het roer staat bewijst wel dat de passie voor hout en maatwerk door de aderen stroomt. Een houten vloer zien wij als een levendig product waar warmte van afstraalt. Het verandert een huis in een thuis.
Dat is de basis en vanuit die gedachte en leveren wij houten vloeren, trappen en tafels. Dat doen we met ervaren medewerkers die het vakmanschap en de kennis hebben en dat toepassen in de productie. We zeggen niet alleen dat we kwaliteit leveren, we doen het ook. En dat al sinds 1860. Ruim 160 jaar ervaring op het gebied van houtverwerking in alle voorkomende facetten zorgt er voor dat we zeer goed weten wat de mogelijkheden en ook onmogelijkheden zijn van hout.

Historie

Voor al uw houten vloeren van Hollandse bodem
1860

Begonnen in Elden

In 1860 werd in Elden bij Arnhem begonnen met het zagen van hout en dat was de start van Houtzagerij van Kesteren. Sindsdien heeft de tijd niet stilgestaan. In de loop der jaren zijn duizenden bomen, tienduizenden planken en honderdduizenden vierkante meters houten vloeren door onze vingers gegaan.

Historie
1970-1980

Nadruk op parket en massief houten vloeren

Vanaf 1970-1980 heeft er een specialisatie plaatsgevonden en werd er meer en meer de nadruk gelegd op het produceren van parket en massief houten vloeren.

Nadruk
2004

Productie in Beuningen

Onze huidige productie vindt sinds 2004 plaats in Beuningen. De overgang van een houtzagerij naar een volwaardige vloerenfabriek voor kwaliteitsvloeren was een feit. Ons netwerk van trouwe dealers vindt u in het hele land.

Productie
Maak direct een afspraak

Vul het formulier in en we nemen contact met u op om een afspraak te plannen

Afspraak maken
Of neem contact met ons op

Telefoon: 024-6751051
Email: info@vankesterenparket.nl

Direct mailen