Gebouw
  • Zilverwerf 10
  • 6641 TD Beuningen (NLD)
  • +31 (0) 24 675 1051
  • info@vankesterenparket.nl

inpakkenvankesteren

Voor dealers

Al jaren zijn wij gespecialiseerd als parketleverancier voor de vakhandel en de groothandel. Voor allerlei houtsoorten, verschillende afmetingen van planken, traprenovatie en duoplanken zijn wij een betrouwbare partner; vanuit onze fabriek in Beuningen bewerken en leveren wij alles.

Om een goed beeld te schetsen, geven we een aantal productspecificaties:

Duoplanken
Ons systeem bestaat uit een multiplex onderdrager van 9, 12 of 15 mm. Daar bovenop edelhout van 3, 4 of 6 mm, in diverse breedtematen verkrijgbaar. Koud volvlak verlijmd, geschikt voor vloerverwarming en –koeling. Te verkrijgen in drie selecties: natuur, rustiek en decor. De afwerkingen zijn ook divers: gerookt, verouderd, geborsteld of geschaafd. Tot 24 cm breed, ook te verkrijgen in visgraatdesign.

Plankvloeren
Het gaat om massief hout van 20 mm dik, in kwaliteiten en afwerkingen zoals duoplanken. De houtsoort is voornamelijk eiken, maar andere houtsoorten behoren ook tot de mogelijkheden. Denk bij vloeren bijvoorbeeld aan Cottage (levendige uitstraling), Charrel (warmte) of de Champêtre Old Style (doorleefde stijl).

Traprenovatie
Overzettreden worden geproduceerd vanaf de maat 60×100. Ze zijn te verkrijgen in 19 mm (massief) of tweelaags: 16 en 19 mm dik. Het geheel is aan te leveren met of zonder antislipstrip, en in diverse afwerkingen. Trapneuzen zijn 6, 6,5 of 7 cm hoog.

Meer weten over wat we kunnen leveren voor de echte vakhandel (of groothandel)?
Neem dan contact met ons op.

Als parketfabriek beleveren wij de vakhandel en groothandel.
Een houten vloer van familiebedrijf Van Kesteren
is een sfeerproduct met kwaliteit.

Maak direct een afspraak met een van onze vertegenwoordigers: