Gebouw
  • Zilverwerf 10
  • 6641 TD Beuningen (NLD)
  • +31 (0) 24 675 1051
  • info@vankesterenparket.nl

vankesterenproductieparket

Van Kesteren

Dat bij parketfabriek Van Kesteren inmiddels de vijfde generatie van de familie aan het roer staat, bewijst dat onze passie voor hout en maatwerk er altijd al in gezeten heeft. Een houten vloer zien wij als een levendig product waar warmte van afstraalt. Het verandert een huis in een thuis.

Vanuit die gedachte leveren wij parket. Anno nu zijn wij leverancier voor de vakhandel en groothandel. Dat doen we met tien medewerkers, die het vakmanschap van parket begrijpen én toepassen. We zeggen niet alleen dat we kwaliteit leveren, we doen het ook. Sinds 1860.

Historie
Het bestaan van parketfabriek Van Kesteren heeft altijd om hout gedraaid. In eerste instantie door het te zagen. Bij Arnhem, in het dorpje Elden, begonnen wij als houtzagerij. Dat was in 1860, de tijd heeft natuurlijk ook voor ons niet stilgestaan. In de loop der jaren hebben we naast passie veel vakmanschap en kennis opgedaan op het gebied van hout, in het bijzonder houten vloeren.

Vanaf de jaren tachtig in de vorige eeuw gingen we ons meer specialiseren. We begonnen met het schaven van traditioneel parket en vervaardigen van plankenvloeren. Onze huidige parketfabriek in Beuningen opende in 2004 de deuren. De bescheiden houtzagerij waarmee het ooit begon, werd daarmee definitief een leverancier van kwaliteitparket, voor vakhandel en de groothandel.

Als parketfabriek beleveren wij de vakhandel en groothandel.
Een houten vloer van familiebedrijf Van Kesteren
is een sfeerproduct met kwaliteit.

Maak direct een afspraak met een van onze vertegenwoordigers: